Site coming soon.

Hey!

Min sida hackades av nån okänd bot. Ingen fara i sig, den skulle ändå bytas. Nu byggs det nytt. Åtminstone en tillfällig site som håller över sommaren.

*****************

Sivustoni hackattiin vähän aikaa sitten. Ei hätää, kaikki osapuoliset ovat kunnossa, mutta kun kerran piti resetoida kaikki niin tehdään samalla uutta. Nettisivut eivät ole kun talot, että jugend-nettisivuista saa paremman hinnan.

*****************

So, someone hacked my site and made it disappear and all weird. So we had to reboot the whole thing. Now we might as well rebuild from scratch. The old one was not compatible with anything anymore so it had to go anyway. So at least something temporary is coming up very soon.

*****************

anders.helenius (a) me.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *